Din adgang til store musicaloplevelser

 


DET FÅR DU SOM MEDLEM

Du kommer direkte på ”Første-Vælger-Listen”

Her får du adgang til billetkøb før alle andre. Først i køen til de bedste pladser.

Du bliver inviteret Back Stage

Oplev skuespillerne på arbejde under hyggelige forhold. En helt speciel aften, hvor du kan stille spørgsmål til de medvirkende. Fotografering tilladt.

Du får adgang til eksklusive V.I.P. Forestillinger

Vi laver nogle enkelte, helt specielle festaftener KUN for medlemmer: En kendt entertainer varmer op inden musicalen, og efter tæppefald er der festligt AFTERPARTY med LIVE BAND.

Adgang til Special-programmer på BACKSTAGE TV

Særlige programmer og eksklusive interviews vil man kun få adgang til som medlem af BACKSTAGE.

Du møder vores stjerner sammen med pressen

Få invitation til presseafsløringer af nye musicals. Kan du ikke møde op, så se det DIREKTE LIVE på BACKSTAGE TV.

Der vil løbende komme flere nye fordele. Brug dem som du vil, når du vil. Du betaler intet kontingent, og dine venner er altid velkomne.


Flashdance The Musical

Oplev Silas Holst og Sicilia Gadborg i et vaskeægte musical-hit i 2019

Flashdance The Musical er fortællingen om en ung, stærk kvinde, der kæmper for at udleve sin drøm som professionel danser. Hun møder mange udfordringer på sin vej, men i kampen om at forfølge hendes drøm erfarer hun, at kærligheden er det vigtigste brændstof i vejen hertil. Historien tager dig med tilbage til 1980’erne med hits som: What A Feeling, Maniac, I Love Rock & Roll o.m.a. Med et stort live-band, landets dygtigste dansere og Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne kan du allerede nu glæde dig til en storslået,festlig og meget romantisk musicaloplevelse.

Læs mere her

Mød alle saturday night fever stjernerne

FALCONER BACKSTAGE er et helt uforpligtende fællesskab, hvor du kommer forrest i køen til unikke fordele, når du vil se vores nye, store musicals i fremtiden.

Tilmeld dig her

BACKSTAGETV – Danmarks nye musical tv-kanal

1. april 2017 gik vi i luften med vores helt egen TV-Kanal - BACKSTAGE TV. Her kommer du helt tæt på livet bag scenen i de store musicalproduktioner. Følg dine yndlingsstjerner i deres daglige arbejde, oplev sammenholdet, udfordringerne og vær med, hvor det sker.

Vi sender også direkte LIVE ved specielle begivenheder og bringer sjove interviews med kendte sangere, skuespillere og performere fra både Danmark og udlandet. BACKSTAGE TV er tilgængeligt for alle. Helt særlige programmer og begivenheder får man dog kun adgang til som medlem af FALCONER BACKSTAGE.

Se videoerne her